Isolatiepagina.nl
U bevindt zich hier: Startpagina » Isolatiematerialen » Isolatie plaat

Isolatie plaat

Veel toegepast en handzaam

Voor de vakman en de doe-het-zelver een ware uitkomst: isolatiematerialen in plaatvorm, gemakkelijk te verzagen c.q. op maat te maken en daardoor voor vele toepassingen geschikt waaronder dakisolatie, gevelisolatie, en vloerisolatie.

Hieronder ziet u een overzicht van de meest relevante isolatieplaten die gebruikt worden voor isolatiewerkzaamheden en verkrijgbaar zijn in de reguliere handel en bouwmarkten.

Maak uw keuze uit de volgende soorten

Polystyreen Styropor - onder deze merknaam zijn polystyreen-produkten bij bijna iedereen bekend. De witte iso...

Polyurethaan (PUR) Polyurethaan (afk. PUR) is er als hardschuimplaat of als isolatieschuim in een spuitbus.Het uitst...

Houtvezelisolatie platen Houtvezels ontstaan uit resten van naaldhoutverwerking en uit onbruikbaar hout. Het materiaal wor...

Houtwol platen In vergelijking met de houtvezelplaten worden hier niet fijne houtvezels, maar langvezelige houtw...

Gipsvezel platen De platen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en diktes, voor vochtige ruimtes, als v...

Goedkoper inkopen

Isolatiebedrijven kopen in grotere hoeveelheden in waardoor ze kortingen krijgen in tegenstelling tot een gemiddelde partikulier. Het kan daarom lonend zijn om een offerte aan te vragen voor alleen de levering van materiaal. Meestal kunnen isolatiebedrijven goedkoper leveren dan de gemiddelde bouwmarkt.

Zelf doen of uitbesteden

Op het gebied van isolatie heeft u te maken met makkelijkere isolatiemethodes die u zelf kunt uitvoeren zoals het isoleren van een zolder of isoleren van een wand. Echter bij andere toepassingen kan het verstandig zijn om een vakman in te schakkelen. Isolatiepagina.nl werkt samen met vele professionele partijen die graag een vrijblijvend voorstel aan u uitbrengen. Door te klikken op onderstaande afbeelding krijgt u de mogelijkheid om een kort formulier in te vullen waarna uw aanvraag volautomatisch bij 5 tot 6 dakisolatiebedrijven bij u in de regio terecht komen. De scherpe tarieven zullen u verbazen !

Baat het niet, schaadt het niet

In deze tijden van recessie is het verstandig om bij elke grote uitgave meerdere offertes aan te vragen. Het kan u immers zo honderden euro's schelen, zeker indien u nagaat dat de concurrentie in de isolatiebranche momenteel heel fors is. Doe uw voordeel en vraag gewoon vrijblijvend en kostenloos offertes aan via dit offerte-aanvraag-formulier.