Isolatiepagina.nl
U bevindt zich hier: Startpagina » KOSTEN & Subsidies Isolatie

Kosten isoleren

Woningisolatie verdient u weer terug

Het isoleren van uw woning is één van de beste investeringen die u kunt doen in uw woning. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een nieuwe badkamer of een nieuwe keuken zorgt een betere isolatie namelijk voor een jaarlijkse besparing waardoor u uw investering daadwerkelijk terugverdient. Daarnaast is een goed geïsoleerd huis ook meer waard dan een minder goed geïsoleerd huis.

Overzicht kosten isolatievormen

Kosten dakisolatie Bekijk hier indicatieve kosten voor dakisolatie

Kosten kruipruimte isolatie Bekijk hier indicatieve kosten voor kruipruimte isolatie

Kosten gevelisolatie Bekijk hier indicatieve kosten voor gevelisolatie

Kosten glasisolatie Bekijk hier indicatieve kosten voor glasisolatie

Kosten vloerisolatie Bekijk hier indicatieve kosten voor vloerisolatie

Subsidies Isolatie Woning Al sinds het begin van de jaren '80 is er vanuit de overheid veel aandacht voor het verbeteren va...

Elke situatie is anders

Op deze en onderliggende webpagina's gaan we dieper in op de kosten waarmee u rekening moet houden om uw woning te (laten) isoleren. U zult begrijpen dat elke situatie anders is: er zijn vele soorten woningen van verschillende verschillende periodes, bouwmaterialen etc. Ook omgevingsfactoren (grondwater, weersinvloeden) spelen mee. Daarom kunnen er alleen indicatief kosten worden weergegeven die zijn gebaseerd op de situatie van 2013-2014. Voor exacte prijsopgaves adviseren wij u offertes aan te vragen (zie hieronder)

Isoleren loont !